WIJDEMEERSE WEBKRANT
VV Nederhorst in Rouw
Nederhorst den Berg , do 10 april 2008

Afgelopen maandag kwam Leon Hameleers om het leven bij het zware ongeval op de Vechtbrug bij Nederhorst den Berg. Hameleers was een actief lid van de VV Nederhorst.

Leon Hameleers (47) was de leider van het B1 elftal van de VV Nederhorst en daarnaast actief als vrijwilliger voor de club. Hij kwam maandag op de Vechtbrug om het leven toen hij gegrepen werd door een vrachtauto waarvan de chauffeur de macht over het stuur verloor. De auto schoot het fietspad op, waar Hameleers met zijn scooter reed.

Hameleers, vader van vijf kinderen, waarvan er vier bij de VV Nederhorst voetballen, werd zeer gewaardeerd binnen de club. In december hield hij nog een toespraak bij het overlijden van keeper Thijs Ketelaars van zijn elftal, die toen ook door een verkeersongeluk met een vrachtauto om het leven was gekomen.

De club is in rouw gedompeld. Voor een week zijn alle feestelijke activiteiten, zoals het schoolvoetbalkampioenschap afgelast. Vanavond om half acht wordt Leon Hameleers in de kantine van de VV Nderhorst herdacht. De vereniging heeft op haar website een condoleanceregister geopend. Komende zaterdag om 13.00 uur zal voor Leon Hameleers een uitvaartdienst gehouden worden in de katholieke kerk in Nederhorst den Berg.

bron
G&E
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
13 gr.
windkr. 2