WIJDEMEERSE WEBKRANT
Startnotitie Verdiepingenplan
Loosdrecht, di 10 juli 2007

In de lokale bladen staat een advertentie van de provincie Noord-Holland. De provincie zet een volgende stap naar het verdiepingenplan.

In een grote, maar onopvallende, advertentie kondigt de provincie Noord-Holland aan dat er van 16 juli tot en met 27 augustus een startnotitie ter inzage ligt. Met die startnotitie wordt een begin gemaakt met de ingreep van de provincie, de z.g. aanwijzing, om het verdiepingenplan in de Loosdrechtse Plassen uit te voeren. Dat gebeurt tgen de zin van Wijdemeren. Daarom is Wijdemeren terzijde geschoven en gaat de provincie zelf het bestemmingsplan aanpassen, iets wat normaal de gemeente doet.

Op de website (tijdens kantooruren)

U kunt de startnotitie inzien op het gemeentehuis van Wijdemeren, een kantoor van de provincie in Haarlem en op de website van de provincie. (Tijdens kantooruren staat er in de advertentie, maar de provincie vindt het misschien wel goed als u ook buiten kantooruren naar de website gaat... red. WWK)

Wij gingen voor u op zoek naar de startnotitie op de website van Noord-Holland om u een directe link aan te bieden. De startnotitie staat er echter nog niet. Waarschijnlijk is hij er op 16 juli wel te vinden.

Als u bezwaar wilt maken (een zienswijze indienen) dan moet u dat voor 27 augustus 2007 schriftelijk doen. U kunt uw bezwaar sturen naar Gedeputeerde Staten van Noord-Holland, t.a.v de heer A.A.C. Schout, Postbus 3007, 2001 DA Haarlem.

De advertentie wordt gepubliceerd aan het begin van de vakantieperiode en de indieningstermijn eindigt eind augustus. (Toeval.)

Dossier

Als u het woord "verdiepingenplan" in de zoekmachine van het archief van de WWK intikt, dan krijgt u een stuk of honderd berichten die over dat onderwerp gaan. Teveel om hier toe te voegen. (Op 10 april vorig jaar hebben wij het overzicht van de berichten tot dan toe opgesomd.) Daarna kwamen er nog flink wat. Over een alternatief verdiepingenplan en over de aanwijzing die de provincie aan de gemeente gaf.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungman
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zon en regen
18 gr.
windkr. 2