WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kinderfoto's in Kortenhoef
Kortenhoef, do 4 januari 2007

Volgende week dinsdag en woensdag komt er een beroepskinderfoto-graaf bij Super de Boer Kempers op de Meenthof in Kortenhoef.

De RSS feed wijzigt. Lees meer.

ingezonden bericht

Kinderfoto's bij Super de Boer

Op dinsdag 9 januari en woensdag 10 januari komt er een professionele kinderfotograaf naar Super de Boer Kempers. Foto's worden genomen tussen 09.30-13.00  14.00-18.00.

Ouders kunnen van hun kinderen tot 5 jaar oud een professionele foto laten maken voor slechts € 2,-(tot 24 mnd oud, gratis). De foto kan in kleur, zwart-wit of sepia. Tevens krijgen klanten die van deze aanbieding gebruik maken een kortingsbon van € 2,-op een pak Super de Boer luiers.Klanten kunnen tevens hun kassabon met adresgegevens in een actiebus gooien, hier word woensdag een bon uitgetrokken. De getrokken klant wint hiermee € 85,- aan kinderfoto's.

Hoe het werkt:

De fotosessie

De klant brengt een bezoek aan de mobiele fotostudio in de Super de Boer.

In een hoekje van de winkel vindt u de knusse, professionele kinderfotostudio van Bell Photo. Elke studio heeft diverse unieke achtergronden en talloze attributen. Een antiek hobbelpaardje of een strandstoel, een rieten mand of retro zetel, een houten kruiwagen of een grote pluchen beer. De foto's van uw kleintjes zijn elke keer weer verrassend anders.

De klant wordt opgewacht door een kinderfotograaf die op een spontane, speelse manier enkele prachtige portretten van uw hummel maakt. Uw kleintje kan al vanaf vier weken (t.e.m. vijf jaar) op de kiek, piekfijn uitgedost of zomaar gewoon, superstoer of poeslief met de eigen knuffel erbij. Broertjes en zusjes kunnen natuurlijk samen op de foto. Een blijvende herinnering van onschatbare waarde.

Na afloop van de fotosessie krijgt de klant van de fotograaf een kaartje waarop het unieke klantennummer vindt en de datum waarop de klant de foto's kunt komen bekijken.

Afhalen van de foto's

De foto's worden heel zorgvuldig ontwikkeld in een hypermodern laboratorium. Foto's die niet aan de strenge kwaliteitseisen voldoen worden er onherroepelijk uitgehaald. Dat betekent ook dat er af en toe iemand moeten teleurgesteld word. Jammer, maar we bieden alleen kwaliteit.

Ongeveer drie weken na de opnames komt een medewerker van Bell Photo opnieuw naar Super de Boer waar de foto's genomen werden. De klant kan alle foto's rustig bekijken zonder enige aankoopverplichting!

De klant kan kiezen uit diverse formaten, posen en kombinaties. Voor de prachtige aanbiedingsfoto betaalt u slechts twee Euro! (briefkaart formaat 13 x 18 cm, winkelwaarde 9 Euro  - 1 aanbieding per gezin.

Met vriendelijke groet,
Super de Boer Kempers.

Voor meer informatie www.bellphoto.be.

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief