WIJDEMEERSE WEBKRANT
Taxatiedag Galerie Wijdemeren
's-Graveland, vr 23 februari 2007

Volgende week zaterdag is dhr. H. van Moerkerken aanwezig bij Galerie Wijdemeren om voor particulieren schilderijen te taxeren.

ingezonden bericht

Galerie Wijdemeren 's-Graveland

Taxatiedag

Gratis Taxatiedag voor schilderijen in Galerie Wijdemeren te 's-Graveland.

Op zaterdag 3 Maart is dhr. H. van Moerkerken, erkend taxateur van 19de en 20ste eeuwse schilderijen aanwezig om speciaal voor particulieren hun schilderijen gratis te beoordelen/taxeren. Hebt u schilderijen waar u graag de waarde van wilt weten, of die aan een opknapbeurtje toe zijn (schoonmaken, restaureren, inlijsten)? Dan bent U, met -maximaal 3 schilderijen tegelijk- van harte welkom a.s. zaterdag 3 maart bij ons in de galerie tussen 13 en 17 uur. Een afspraak maken is niet nodig!

Naast taxaties kunt u bij ons ook terecht voor kunstbemiddeling, inkoop, verkoop, restauratie en op maat laten inlijsten van uw schilderijen.

Kunst vertegenwoordigt behalve de financiële, vaak ook een grote emotionele waarde. Het is daarom belangrijk, dat uw schilderij in goede conditie blijft. Een schilderij, of het nu geschilderd is op doek of paneel, bestaat uit natuurlijke materialen die met de jaren verouderen. Dit is niet erg, maar het betekent wel dat het af en toe een 'onderhoudsbeurt' nodig heeft zodat het er weer 30 tot 50 jaar tegen kan. Tijdens onze taxatiedagen kunt u gratis advies krijgen over conditie, restauratie en waarde van uw schilderij. Dit alles is kosteloos en desgewenst (vraag naar de voorwaarden) voorzien van een taxatie- of restauratierapport.

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
10 gr.
windkr. 3