WIJDEMEERSE WEBKRANT
Garantie met Rinske
plaats, dag 2 februari 2007

Het CDA vindt dat u het best kunt stemmen op Rinske Kruisinga uit Nederhorst den Berg. Zij staat op plaats twee van de CDA lijst.

ingezonden bericht

CDA Wijdemeren

Garantie met Rinske

Er staat een foutje in het stuk dat Wim Steman publiceerde over de kandidatuur van Sieta Vermeulen voor de Provinciale Staten. Hij schreef: "er is maar 1 knop, die de garantie geeft dat wij als Wijdemeren in Haarlem een stem krijgen: Sieta VVD 34".


Gedeputeerde Rinske Kruisnga (CDA) voor
de deur van het provinciehuis in Haarlem.

De kans dat Sieta in de Staten komt is vrijwel nihil. Plaats 34 is een "onverkiesbare plek" (de VVD heeft nu 19 zetels), dus die garantie is er gewoon niet. Anders ligt het bij CDA'er Rinske Kruisinga uit Nederhorst den Berg. Rinske staat op plaats 2 van de CDA-lijst en heeft daarom heel goede kansen om gekozen te worden (het CDA heeft 17 zetels). Als wij dus in Wijdemeren echt gehoord willen worden, dan moet de leus zijn: "Er is maar één knop, die de garantie geeft dat wij als Wijdemeren in Haarlem een stem krijgen: Rinske Kruisinga, CDA 2". Dat Rinske invloed heeft blijkt wel uit de discussie in De Provinciale Staten over het verdiepingenplan: alleen het CDA had bedenkingen.

Cor Koster
Voorzitter CDA-Wijdemeren

bron
ing. bericht
foto
CDA
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
12 gr.
windkr. 5