WIJDEMEERSE WEBKRANT
Schilderles bij P en M
Kortenhoef, vr 23 februari 2007

P en M Ateliers is van start gegaan met een nieuwe serie schildercursussen.

ingezonden bericht

P+M Ateliers Kortenhoef

Februari 2007 zijn we van start gegaan met nieuwe thema's: bloemen, kleurcomposities, landschap.

Inschrijving per maand voor 4 zaterdagen per dagdeel, in de ochtend van 9.30 tot 12.00 of in de middag van 13.30 tot 16.00, maximaal 6 personen per dagdeel. Vier lessen van 2,5 uur kosten € 100,00 per maand. Bij inschrijving van 8 of 12 dagdelen ontvangt u korting. U kunt zich nog aanmelden voor zaterdag 3, 10, 17, 24 maart en zaterdag 7, 14, 21, 28 april. In het najaar zijn er weer andere thema's.

Schildermaterialen

Ook bij deze cursussen gaan we onderzoeken wat en hoe je iets wilt vormgeven, de een zal figuratiever willen werken, de ander abstracter en is het belangrijk je eigen kleurenpalet te ontdekken om daarmee aan de slag te gaan. De cursus is prima te volgen als je nog niet eerder geschilderd hebt, de meeste cursisten vinden het prettig vanuit een gezamenlijk thema aan het werk te gaan, de meer ervaren cursisten kunnen ook eigen thema's uitwerken. Ik zal zorgen dat er voldoende basismateriaal aanwezig is en advies geven over het aanschaffen van goede niet te dure schildersmaterialen.

Wil je informatie of aanmelden neem dan contact op met Madeleine Metsaars 035 6569269 www.pm-ateliers.com.

Kunstroute 's-Graveland

P en M ateliers neemt deel aan de jaarlijkse Kunstroute 's-Graveland. Er is een website geopend waarop alle deelnemers aan de Kunstroute te vinden zijn.

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
10 gr.
windkr. 3