WIJDEMEERSE WEBKRANT
Meer over Turborotonde
Nederhorst den Berg , do 9 augustus 2007

Drie dagen geleden publiceerden wij een bericht over de turborotonde op de N201 bij Nederhorst den Berg. De provincie is zich aan het herbezinnen.

UIt een stukje in de G&E van vandaag blijkt dat de provincie zich aan het herbezinnen is op de manier waarop de turborotonde zal worden moeten aangelegd. Eerder waren er al borden geplaatst in verband met mogelijke verkeershinder eerder deze zomer. Die borden verdwenen weer.

In ons bericht van 6 juli gaven wij aan dat er onnvoorziene omstandigheden waren die de provincie hadden doen besluiten om de aanleg van de rotonde uit te stellen.

De onvoorziene omstandigheden worden iets verder ingevuld door de G&E. De provincie is tot het inzicht gekomen dat de werkzaamheden te lang zouden duren en de daarmee gepaard gaande overlast voor het verkeer te lang zou duren. Er wordt nu onderzocht of de tijd die de aanleg kost bekort kan worden. Ook wordt er onderzocht of er andere materialen gebrikt kunnen worden en of het inklinken van de grond anders kan gebeuren dan door er hopen zand te storten en die een half jaar te laten liggen.

Er wordt al enige jaren nagedacht over de aanleg van de rotonde.

bron
G&E
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
17 gr.
windkr. 5