WIJDEMEERSE WEBKRANT
Inschrijven Drie Dorpenloop
Kortenhoef, wo 4 april 2007

De website van de Drie Dorpenloop is vernieuwd. Vanaf vandaag kan er weer ingeschreven worden voor het jaarlijkse hardloopevenement.

Al weer voor de negentiende keer wordt op 3 juni in Kortenhoef de Drie Dorpenloop gehouden. Zoals altijd zijn de start en de finish bij Sporthal De Fuik aan de Zuidsingel in Kortenhoef.

Vier afstanden

Er worden weer vier afstanden gelopen. Drie kilometer, zeven kilometer, twaalf kilometer en éénentwintig kilometer. Drie kilometer is erg leuk om te doen met uw kleine kinderen. Voor het serieuzere werk moet u natuurlijk bij de twaalf of de éénentwintig kilometer zijn.

Als u dit jaar eens de twaalf kilometer wilt proberen, dan vindt u op de website van de Drie Dorpenloop een schema om uw conditie rustig op te bouwen, opdat u op 3 juni de loop goed kunt uitlopen.

Om te zien hoe het vorig jaar toe ging, kunt u in het WWK bericht van 28 mei vorig jaar de video zien die wij toen maakten, alsmede enkele foto's.

Inschrijving geopend

Vandaag is de inschrijving via internet gestart. Uiteraard ook op de Drie Dorpenloop website. Inschrijven via internet heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen. Driekwart van alle inschrijvingen komen, vanuit het hele land, via de website. Als u via de site inschrijft en er voor zorgt dat het inschrijfgeld op tijd is overgemaakt, dan hoeft u op 3 juni niet in de rij te staan voor de inschrijving. U kunt dan direct uw startbewijs ophalen.

Niet na 24 mei

Let wel op. De inschrijving via de website stopt op 24 mei. Vorige jaren kwam het voor dat men zich eenn dag voor de loop had ingeschreven, waardoor de bankoverschrijving uiteraard niet op tijd binnen was bij de organisatie, wat soms tot discussies leidde. Dat wordt dit jaar op die manier voorkomen. U kunt na 23 mei alleen nog op de dag zelf, ter plaatse, voor de loop inschrijven in De Fuik.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
10 gr.
windkr. 5