WIJDEMEERSE WEBKRANT
Wandelen met NatMon
's-Graveland, di 3 april 2007

Op zaterdag 21 en 28 april organiseert Natuurmonumenten een lange wandeling met lunch over de 's-Gravelandse buitenplaatsen.

persbericht

Lange lentewandeling over de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen

Kom genieten van de lente op zaterdag 21 en 28 april bij Natuurmonumenten! Meld je aan voor een lange wandeling over zes buitenplaatsen. Deze wandeling start om 10.00 uur bij bezoekerscentrum ’s-Graveland (Noordereinde 54b).

Voor natuurminnende wandelaars is deze wandeling een must! Onderweg beleeft u dit unieke gebied op een bijzondere manier. De lentesfeer draagt daar zeker aan bij maar ook de historische achtergrondinformatie van een deskundige gids. Halverwege de wandeling staat een heerlijke biologische lunch klaar bij tuinderij ‘Land- en Boschzigt’. Om 16.00 uur eindigt de wandeling bij het bezoekerscentrum.

Leden van Natuurmonumenten betalen € 19,50 en niet-leden € 24,50.

Aanmelden

Voor excursies is het noodzakelijk te reserveren. Dit kan bij bezoekerscentrum ’s-Graveland, tel.(035) 656 30 80 (woensdag t/m zondag). Of bij de ledenservice van Natuurmonumenten, tel. (035) 655 99 55 (maandag t/m vrijdag). U kunt ook boeken via www.natuurmonumenten.nl.

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
10 gr.
windkr. 4