WIJDEMEERSE WEBKRANT
Rondweg 1 april grap?
Ankeveen, zo 1 april 2007

Patrick Kreuning denkt dat de actie van doedom.com een 1 april grap is. Al zet de rondweg hem toch wel aan het denken.

ingezonden brief

Volgens mij is dit een 1 april grap, ook gezien de naam van de site. Toch heb ik zelf ook wel eens over zoiets nagedacht, maar je zit met de natuurgebieden, dus dan zou er een tunnel moeten komen, een hele lange brug ziet er natuurlijk niet uit. Nog beter, maak alle autowegen in Nederland ondergronds, dan hebben we meer ruimte om te genieten van de natuur en ook ruimte voor huizenbouw. Dat het drukke verkeer in onze dorpen aangepakt dient te worden dat staat buiten wel vast, zelf woon ik aan de Herenweg en overdag is het net een file hier. Vaak lig je 's morgens om een uur of 3 te schudden in je bed omdat er dan regelmatig een zware vrachtwagen langsrijdt.

De Kwakel in Kortenhoef is soms net een racebaan, men rijdt je er soms met 70 km p/u voorbij, als voetganger wordt je de berm ingedrukt, en ook als fietser heb je het er niet prettig. Dat zou sowieso alleen een weg voor bestemmingsverkeer en fietsers/bromfietsers/voetgangers moeten zijn, een paar paaltjes bij de toegang vanaf de Herenweg is dan geen overbodige luxe. Desnoods dat men de aanwonenden dan een sleutel geeft zodat zij er wel van 2 kanten doorheen kunnen.

Het fietsverkeer moet in onze dorpen gestimuleerd worden, sluipverkeer geweerd, een mooie doelstelling voor onze plaatselijke politici om zich daarover te buigen.

Patrick Kreuning
Ankeveen

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
stralend
17 gr.
windkr. 5