Rik Jungmann

---

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Neef blij met Fietspad

Wijdemeren, 5 september 2006

Wethouder Wim Neef reageert op het ingezonden stuk van de bewoners van het Zuidereind. Hij is blij dat na jaren het laatste stuk veilig fietspad er komt.

Reactie

ONDERSCHEID HOOFDZAKEN VAN BIJZAKEN!

Al jaren lang is de gemeente bezig een veilige fietsroute te creëren aan het laatste stukje van het Zuidereinde. Bestuurlijk staan nu alle neuzen naar een richting, de provincie, Hilversum en Wijdemeren. Ook een grote bijdrage vanuit de provincie maakt deze langgekoesterde wens mogelijk.

Veiligheid voor fietsers is voor mij als wethouder prioriteit nummer 1. Natuurlijk is het begrijpelijk dat nog een klein aantal van de bewoners tegen de aanleg van het fietspad is.  Zij grijpen dan ook alle argumenten aan om het tegen te houden.

Korte uitleg:

De grondeigenaar en de eigenaar van de paardenstal hebben overeenstemming met de gemeente Wijdemeren. De grond zal binnen enkele weken worden overgedragen en de paardenstal wordt gesloopt.
Via art 19.1 wordt het mogelijk gemaakt om een nieuwe paardenstal op te richten, wat voor de aanwonenden alleen maar beter word,t want de afstand tussen woning en paardenstal wordt groter. De procedures zijn zorgvuldig doorlopen, dus zal binnenkort een aanvang gemaakt worden met de aanleg van het fietspad.

VEILIGHEID VOOROP VOOR FIETSEND WIJDEMEREN

W.P. Neef
Wethouder


De wekelijkse nieuwsbrief Bewolkt Windstil 17º Naar volgende bericht