Rik Jungmann

---

Ingezonden Bericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Schaakseizoen start weer

Wijdemeren, 4 september 2006

Het schaakseizoen begint weer. Schaakvereniging 's-Graveland start op 7 september weer in De Matrijs in Kortenhoef. Voor heel Wijdemeren!

Ingezonden Bericht

SCHAAKSEIZOEN BEGINT WEER

Op 7 september opent Schaakvereniging 's Graveland weer haar deuren. Het nieuwe seizoen belooft weer veel spektakel en sensatie.

De beste spelers in de bondswedstrijden van het afgelopen seizoen waren Henk Passenier en Patrick Kreuning.

Het schaakseizoen voor de vereniging beperkt zich niet alleen tot het schaken van wedstrijden. Ook dit jaar staat het schoolschaken weer op het programma. Een verzoek uit Loosdrecht om daar les te komen geven is gehonoreerd. Onze leden komen onder andere uit Kortenhoef, 's Graveland, Ankeveen, Nederhorst, nu graag nog wat leden uit Loosdrecht, dan zijn we een vereniging voor de hele gemeente.

Mocht u ook eens iets meer over schaken willen weten of komen schaken binnen onze vereniging, dan bent u van harte welkom. Op onze internetsite http://home@tiscali.nl/svgraveland vind u al erg veel info, uiteraard kunt u ook gewoon op donderdagavond langs komen in de Matrijs aan de Julianaweg 11a te Kortenhoef. We starten rond 20.00 uur. Vooraf even aanmelden is wel handig, dan kunnen wij daar namelijk rekening mee houden en er voor zorgen dat u een tegenstander achter de 64 velden treft.

Aanmelden kan via 06-18037278 of mail met pkreuning666@yahoo.com . Hij zal al uw vragen beantwoorden. Het verzoek is wel om 's avonds te bellen tussen 19.00 en 22.00 uur.


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Matige wind 21º Naar volgende bericht