Rik Jungmann

---

Het Jagthuis
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Concerten Het Jagthuis

Horstermeer, 4 september 2006

Het Jagthuis in de Horstermeer heeft een nieuwe brochure over de concerten van het komende seizoen het licht laten zien.

Ingezonden Bericht

Nieuwe seizoensbrochure Jagthuis

De nieuwe brochure met daarin alle concerten van komend seizoen in Het Jagthuis is deze week uitgekomen. Er staan mooie concerten op het programma.

Het seizoen zal 24 september geopend worden door het jonge Devich (piano)Trio. Het Rembrandtjaar wordt ook in Het Jagthuis gevierd. In oktober kunt U meer te weten komen over de achtergronden van één van Rembrandt's muzikale schilderijen. Liefhebbers van rietblazers komen in november aan hun trekken bij Trio Kassandra. Verder verwachten we dit seizoen twee strijkkwartetten: het FransiscusKwartet komt langs op Beethoven's verjaardag en het Tiberius Quartet uit Roemenië bezoekt Nederland (en Het Jagthuis) in februari. Het Jagthuis zou Het Jagthuis niet zijn, als er niet ook een première geprogrammeerd is. Musica Del Cuore brengt zowel muziek uit de 17 e eeuw als een gloednieuw stuk over onze Nederlandse Juliana's. In mei wordt er weer een JagthuisFestival georganiseerd, dit keer met het thema "de roaring twenties".

Alles is na te lezen in de nieuwe brochure. Wilt U er ook een ontvangen, mail dan Uw naam en adres naar stal@jagthuis.nl of vraag een brochure aan bij Het Jagthuis, Middenweg 88, 1394 AM Nederhorst den Berg, telefoon 0294-252609. Zondag 24 september is het eerste concert van dit seizoen, aanvang 15.30 uur. Overige concerten staan ook vermeld op www.jagthuis.nl .


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Matige wind 21º Naar volgende bericht