Moens komt Vandaag
Loosdrecht, 25 oktober 2006

Gert Zagt werd geciteerd. Niet als raadslid voor DBL, maar als ondernemer met een agrarisch bedrijf, uitgenodigd door Moens.

Ingezonden Brief

Geachte redactie,

In het artikeltje "Loosdrecht Natuurgebied", wordt mijn naam genoemd. Dat is ook zeer terecht. Met één van onze bedrijfsactiviteiten "Limousin Loosdrecht" (rundveehouderij van zoogkoeien van het franse vleesras Limousin) zijn wij een actief bedrijf in het onderhouden en beheren van het prachtige open en gevarieerde wijdemeerse weidegebied. Mocht u één van onze natuurlijk dekkende stieren willen bekijken, bezoek dan even: www.stiermassa.nl dan weet u direct wat een Limousin stier is!

Maar daarover alleen gaat mijn reactie niet! Waarop ik met name reageer is dat mijn naam ook in uw artikel direct gekoppeld wordt aan het raadslidmaatschap. Op zich is dat logisch, maar ik vind het niet terecht mijn opmerkingen in dit verband te koppelen aan de politiek. Dat heb ik ook aan Simone Stevens van de Gooi- en Eemlander gemeld toen zij mij gisteren belde met de vraag of ik even kort kon samenvatten wat er momenteel speelt op dit gebied.

Voor de serie bijeenkomsten op initiatief van de heer Moens ben ik net als alle agrariers in dit gebied gewoon als ondernemer uitgenodigd. En ik hou ervan m'n werk goed te doen. Vanuit die achtergrond praat ik hopenlijk ook morgen voor de derde keer actief mee. Om 13.30uur in 't Nieuwe Kompas op de Oud Loosdrechtsedijk.

De heer Moens zou rond 15.00 uur aanwezig zijn.

Met vriendelijke groet,
Gert Zagt

 

 

home
verder
terug
reageer
zoek
nieuwsbrief
bron
Ingez. Brief
foto
---
auteur
Rik Jungmann