Rik Jungmann

---

Ingezonden Brief
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Colijn stapt uit VVD-Bestuur

Wijdemeren, 13 oktober 2006

Bob Colijn uit Kortenhoef staat op de kandidatenlijst van de VVD. Hij is het echter oneens met de OZB verhoging en stapt daarom uit het VVD-bestuur.

(In zijn reactie schrijft hij over het standpunt van DBL. Ook die partij zou tegen de OZB-verhoging zijn, schrijft hij. Dat is waarschijnlijk ook zo gezien de oppositierol. Wij hebben het echter nog niet gelezen in een persbericht of een stuk in de krant. Maar misschien hebben wij even niet opgelet. red.)

Update 14-10-2006, 12.00: Bob Colijn maakte ons attent op de achterkant van het Wijdemeren Journaal van 12 oktober. Daar staat een reactie van enkele partijen op de voorgestelde OZB-verhoging. In dat stuk zegt Gert Zagt (DBL) dat zijn partij met voorstellen zal komen waardoor de OZB-verhoging niet nodig is.

Ingezonden Brief

Geachte redactie,

Na rijp beraad en enig overleg, heb ik inderdaad per heden besloten mijn functie als bestuurslid van de VVD met onmiddellijke ingang neer te leggen.

Dit uit Protest tegen de voorgenomen verhoging van de OZB met 11%, ik wens n.l. niet mede-verantwoordelijk te zijn aan dit kiezersbedrog. Ik ondersteun dus van harte DBW en DBL met hun volkomen gerechtvaardige protesten.

Dit is een schande voor de politiek, de kiezer wordt gewoon "belazerd" met inderdaad Loze beloften. (Zie de Webkrant in de Zijlijn.) De 450 .000 moet nog verminderd worden met de 3 ton voordeel die men heeft ontvangen van BNG.

Tevens denk ik aan mijn bedrijf en gezondheid en wens niet regelmatig met een censuur uit de vorige eeuw geconfronteerd te worden.

Het bestuur wordt hartelijk bedankt voor de prettige samenwerking en ik hoop dat de leden en de kiezers in de gaten hebben wat Beloften van de Politiek tijdens de Verkiezingen en een Coalitieakkoord inhouden. Men zal op 22 november danook de keuze kunnen bepalen. Ik wens de kiezers daarin veel wijsheid.

Besturen is leuk en doe dat al mijn hele leven, maar het moet wel leuk en geloofwaardig blijven. Voortaan kan ik als vrije burger gewoon zonder censuur mijn mening geven, zoals Putter en veel anderen. Ik overweeg zelfs om eind van het jaar uit de Partij te stappen, zonde van alle energie tijdens de Verkiezingen, de cursus, etc.

Met vriendelijke groet,

Bob J. Colijn
Kortenhoef


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Windstil 18º Naar volgende bericht