Rik Jungmann

---

Persbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Leeuwenlaan tijdelijk dicht

's-Graveland, 13 oktober 2006

Het kruispunt van de 's-Gravelandseweg, Oude Meentweg en Corverslaan, na de bocht, gaat op de schop. Dat leidt tot omleidingen en afsluitingen.

Persbericht

Afsluiting en omleidingen vanaf maandag 23 oktober! Hilversum reconstrueert kruispunt
´s-Gravelandseweg/Leeuwenlaan

Ter verbetering van de verkeersveiligheid laat de gemeente Hilversum het kruispunt ´s-Gravelandseweg/Leeuwenlaan - Corverslaan/Oude Meentweg reconstrueren. Hilversum breekt op maandag 23 oktober het gehele kruispunt open, waardoor er tijdelijk geen doorgaand autoverkeer in beide richtingen meer mogelijk is. Wel kunnen fietsers en voetgangers, zij het soms met enige moeite, blijven passeren. De werkzaamheden gaan ongeveer 2 tot 3 weken duren.

Door het aanbrengen van twee middengeleiders op het kruispunt, kunnen fietsers makkelijker en veiliger oversteken. Een aanzienlijke verbetering voor de vele scholieren die dagelijks van het kruispunt gebruik maken.

Omleidingen

Auto´s vanuit Hilversum worden omgeleid via de N 201 (Vreelandseweg) en vanuit ´s-Graveland wordt het autoverkeer van de Kerklaan/Noordereinde eveneens via de N 201 richting Hilversum geleid. Om overbelasting van de Vreelandseweg te voorkomen wordt verkeer van het Noordereinde uit´s-Graveland richting Hilversum omgeleid via de N 236 (Franse Kampweg). De Corverslaan is tijdelijk bereikbaar vanaf de Beresteinseweg waartoe de slagboom van Natuurmonumenten hier opengezet zal worden. De Oude Meentweg en de Boslaan zijn bereikbaar vanaf de Regentesselaan. De Boslaan is dan tijdelijk in twee richtingen berijdbaar.


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Windstil 18º Naar volgende bericht