Rik Jungmann

---

Persbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Herstart Radio Wijdemeren

Wijdemeren, 10 oktober 2006

Radio Wijdemeren brengt nieuwe programma's en diensten. Ook de website is vernieuwd. Op de homepage staat de RSS feed van de WWK.

Persbericht

Radio Wijdemeren start succesvol
nieuw seizoen op 106.9 FM!

Het nieuwe seizoen van Radio Wijdemeren is succesvol van start gegaan.

Afgelopen zomer is Radio Wijdemeren begonnen met het professionaliseren van uw omroep. Een van de resultaten hiervan is een herkenbare programmering om u nog meer kwaliteit te bieden en uw favoriete programma's dagelijks op een vast tijdstip terug te laten keren.

Radio Wijdemeren doet meer!

Sinds kort is de website www.radiowijdemeren.nl totaal vernieuwd. Radio Wijdemeren wil hiermee de basis leggen voor haar multimediale toekomst. De omroep vindt het van belang dat behalve radio ook het internet volledig benut gaat worden. De website biedt u binnenkort de mogelijkheid programma's van Radio Wijdemeren 106.9 FM te beluisteren op uw PC of I-Pod. Op dit moment is er al een start gemaakt met het plaatsen van reportages.

Interactie bij Radio Wijdemeren

Als eerste lokale omroep in Nederland is Radio Wijdemeren een SMS service gestart om haar luisteraars interactief te betrekken bij Radio Wijdemeren. Zo is het nu al mogelijk om altijd uw favoriete plaat aan te vragen. SMS: STUDIO <spatie> UW VERZOEK naar 3030

Radio Wijdemeren doet meer op:


De wekelijkse nieuwsbrief Bewolkt Windstil 17º Naar volgende bericht