Rik Jungmann

---

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Zwans: Laatste Reactie

Wijdemeren, 23 juni 2006

De zwanenfamilie die de gans in haar midden opnam zorgt voor veel reacties. Hieronder de laatste die wij erover plaatsen.

Reactie

Geachte Redactie,

Het verhaal van de Zwans gaat nu toch wel heel mooi worden, Rene Voigt heeft gelijk dat het tijd wordt voor een DNA onderzoek.

Ik kom de Zwans familie ca. 3 x per dag tegen als ik met mijn doggie langs loop in het park en af en toe ook wat bruin brood meeneem voor ze. Het gedrag van vader Zwans is soms heel vreemd, dan stuurt hij soms de Gans weg en vaak is het ook andersom, ook bij het voeren wordt de Vader Zwans met grof geweld door de veel kleinere gans weggejaagd en vertoont een zeer komisch beeld.

Mij advies is aan de Webkrant maak er een prachtige video-reportage van en heel Wijdemeren en alle biologen en natuurliefhebbers kunnen meegenieten van dit fenomeen.

Het is nu inderdaad reeds voor het tweede jaar dat de familie Zwans hier vertoeft, dus van de El. Mooylaan tot aan Oudergaard. Wij wensen alle Webkrant kijkers en lezers veel plezier met dit natuurwonder.

p..s. ook de eenden hebben eindelijk na jaren weer kleintjes in onze parksloot.

Dat was opvallend , jarenlang geen pulletjes voor de eenden, het zijn ook overwegend mannetjes dus dat wordt ook lastig.

Mvrgr. Bob J. Colijn
Natuurliefhebber en inwoner van Kortenhoef.

p.s. Zeer blij dat de Glasbakken bij de Meenthof eindelijk geleegd zijn, wie is daar rijp voor de rode Kaart. !!!!?????


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 24 Naar volgende bericht