Rik Jungmann

---

Gooi- en Eemlander
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Nat.Mon. verwijdert Prikkeldraad

's-Graveland, 5 juni 2006

Natuurmonumenten betert haar leven en haalt het prikkeldraad bij de poel achter het bezoekerscentrum in 's-Graveland weer weg.

Op 17 mei schreef Ferry Siemensma een lange boze ingezonden brief naar de WWK over het feit dat Natuurmonumenten de poel achter het bezoekerscentrum in 's-Graveland had afgezet met prikkeldraad. Bovendien ergerde hij zich aan het feit dat er schapen van medewerkers van Natuurmonumenten werden ingezet om het gras kort te houden.

Het Vervolg

In de G&E van afgelopen zaterdag staat het vervolg op de boosheid van Siemensma. Beheerder Fred van Klaveren van Natuurmonumenten trekt het boetekleed aan. Het hek zal aan één kant van de poel verwijderd worden. Hij geeft toe dat er te weinig rekening is gehouden met de bezoekers.

De reactie van Siemensma heeft Natuurmonumenten met de neus op de feiten gedrukt, verklaart Van Klaveren in de G&E. Er moet meer rekening gehouden worden met het publiek. Hij is dan ook blij met reacties zoals die van Siemensma. NM realiseert zich daardoor hoe belangrijk het is om contact te houden met het publiek.


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Matige wind 17º Naar volgende bericht