Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Knelpunten snel Onderzoeken

Wijdemeren, 17 juli 2006

Nu het college het onderzoek van MKB heeft afgewezen, verwacht Robby Israel dat het eigen onderzoek van de gemeente snel wordt afgerond.

Reactie

Geachte redactie,

Het College van B&W voelt niets voor het gratis "MKB onderzoek" omdat het extra werk oplevert en omdat de gemeente zelf al bezig is met dit soort onderzoek." - als u het collegestandpunt juist weergeeft en daar twijfel ik niet aan.

Ik kan voor dit standpunt begrip opbrengen, mits dit eigen onderzoek meer is dan een onduidelijk plannetje dat ergens in de verre toekomst misschien uitgevoerd zal worden. Door het aanbod van MKB af te wijzen heeft het college een zware verantwoordelijkheid op zich genomen: het moet nu laten zien dat woorden worden gevolgd door daden en dat er binnenkort een deugdelijk onderzoek naar organisatorische knelpunten wordt uitgevoerd en openbaar gemaakt.

Mocht dit onderzoek er niet zijn vóór het einde van dit jaar dan zouden we moeten concluderen dat deze aankondiging misleidend was. Vooralsnog ga ik natuurlijk graag uit van de integriteit van het College.

Met vriendelijke groet,
Robby Israel
Kortenhoef


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Matige wind 30º Naar volgende bericht