Rik Jungmann

Douwe van Essen

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Campagnekunst

Loosdrecht, 25 februari 2006

In Loosdrecht is het campagne voeren tot kunst verheven. Twee opvallende uitingen. En een partij die niet meedoet in Wijdemeren.

In Wijdemeren is de SP niet actief. Toch ging Jan Marijnissen op weg naar de redactie van de WWK. Klik hier en zet uw geluid even flink hard. Echt lachen!!


Gert Zagt (DBL) is lang bezig geweest om deze hooibalen
met een spuitbus van letters te voorzien.

Met de foto van het kunstwerk ging het nog bijna mis in de Gooi- en Eemlander. De fotograaf had in zijn onschuld alleen het eerste deel van de rij opgenomen. (Het is ook een lastige foto, zo in de breedte.) Daardoor stond op de foto "Stem Dorpsbelangen". En dat was nu juist niet de bedoeling. De stemmen zouden eens bij de nu inmiddels van tafel en bed gescheiden voormalige partner DBW terecht kunnen komen. Gelukkig kwam Zagt achter het foutje en was de fotograaf bereid om nog een keer terug te komen om "Loosdrecht" er bij op te nemen.

Met een kleine auto zou Ruud Buys (VVD, nummer 6) een probleem hebben. Die kan niet van voor tot achter beplakt worden met stickers. Bovendien is rondrijden in een Opel Kadett met zo'n sticker op je auto geen reclame voor je zelf en voor de VVD. Gelukkig heeft Ruud een opvallende auto met veel uitstraling die door de Loosdrechters niet gemist kan worden. Stem Ruud Buys!


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Harde wind 3 Naar volgende bericht