Rik Jungmann

---

Persbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Water in Beeld

Wijdemeren, 25 februari 2006

Van 11 tot en met 30 maart organiseert Kunst aan de Dijk een fototentoonstelling in het gemeentehuis van Wijdemeren.

Persbericht

Fototentoonstelling 'Water in beeld'

Van 11 tot en met 30 maart organiseert Kunst aan de Dijk een fototentoonstelling in het gemeentehuis van Wijdemeren. Op deze expositie zijn de winnaars te zien van de fotowedstrijd die eind 2005 is gehouden. Het thema 'Water in beeld' heeft veel inzenders weten te inspireren.

In totaal ontvingen we ongeveer 80 mooie, bijzondere en interessante foto's. Het water uit de omgeving van Wijdemeren was goed vertegenwoordigd, maar veel inzenders hebben een abstracte invulling aan het thema gegeven. Een deskundige jury heeft een selectie gemaakt van een kleine 30 foto's. De inzenders hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad.

Tentoonstelling

De geselecteerde foto's worden tentoongesteld in de hal van het gemeentehuis van de gemeente Wijdemeren, Rading 1 in Hilversum. De tentoonstelling wordt op zaterdag 11 maart om 15.30 geopend door burgemeester Don Bijl. De foto's zijn te bekijken tot en met donderdag 30 maart tijdens de openingstijden van het gemeentehuis (op werkdagen van 8.30 - 17.00 uur). De toegang is gratis.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Harde wind Naar volgende bericht