WIJDEMEERSE WEBKRANT
NEW-YEAR WAKEBOARDING
Loosdrecht, ma 18 december 2006

Waterskischool Loosdrecht organiseert alweer voor de zesde keer de Loosdrechtse vorm van de nieuwjaarsduik.

persbericht

NEW-YEAR WAKEBOARDING

Het is al een vaste traditie geworden. Waterskischool Loosdrecht organiseert alweer voor de zesde keer de Loosdrechtse vorm van de nieuwjaarsduik.

De Wakeboardschool biedt de wakeboard kern van Nederland weer de mogelijkheid om op nieuwjaarsdag 2007 gratis te wakeboarden. Het is de bedoeling zoveel mogelijk mensen, tussen 13.00 en 17.00, te laten wakeboarden op deze eerste dag van het jaar. Het aantal deelnemers is beperkt aangezien het al om 17.00 donker wordt.

Iedereen is welkom om te komen boarden en aan te moedigen natuurlijk op 01-01-2007 vanuit Ottenhome vanaf 13.00. Deze dag stelt Ottenhome het café voor ons ter beschikking voor de nieuwjaarsborrel en wordt bemand door het tijdelijke Ottenhome bartenderteam bestaande uit Muis, Flo en Azis. Het evenement kan uiteraard alleen plaatsvinden als de Eerste Plas "ijsvrij" is. Met de temperaturen tot nu toe deze winter mag dat eigenlijk geen probleem zijn. Maar temperaturen in het nabije verleden bieden geen garantie voor de nabije toekomst

Afgelopen jaren was de nieuwjaarsduik zeer druk bezocht en ondanks dat we meestal te maken hadden met een harde oosten wind en sneeuw konden de meeste riders al hun tricks tonen. Tevens zullen we wakeboardschool boards van 2006 tegen gunstige prijzen aanbieden.

Scheveningen is dus al zes jaar niet langer de enige mogelijkheid voor een nieuwjaarsduik. Loosdrecht heeft het ook, maar dan met meer actie!!

LOKATIE: Oud-Loosdrecht op de Eerste Plas voor Ottenhome
AANVANG: 13.00 uur.
INFO: info@wakeboardschool.nl

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief