Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

50 van de 100? Ongeloof

Wijdemeren, 26 april 2006

Henk van de Pol, van Speeltuin De Eekhoorn, kan zich niet voorstellen dat 50 van de 100 verenigingen geen subsidie zouden hebben aangevraagd.

(Overigens invullen van een PDF met een typemachine is niet te doen, zoals hij schrijft. Een invulformulier op de gemeentelijke site (met een echtheidscheck, desnoods een telefoontje) is natuurlijk de enige echte goede oplossing. red.)

Reactie

Dat maar liefst ongeveer de helft van de verenigingen (plm 50) nog geen aanvraag heeft gedaan voor subsidie voor het jaar 2007 klinkt mij, als penningmeester van een vereniging -Speeltuin  De Eekhoorn- toch wat al te dol voor woorden !

Ik kan mij niet voorstellen dat zoveel clubs hun zaakje verwaarlozen. Sterker nog: ik ben er eigenlijk van overtuigd dat dat NIET zo is ! Er moet meer aan de hand zijn.

Alle besturen staan voor hun zaak en laten geen kans onbenut om geld binnen te halen. Ach en natuurlijk kan er wel eens wat fout gaan, maar zoals nu in de helft van de gevallen ...... ?????

Namens Speeltuinvereniging De Eekhoorn kan ik in ieder geval meedelen dat wij de subsidie aanvraagformulieren -voor 2007- nooit ontvangen hebben.

Zit hem daar de kneep ???

Inmiddels is dat dankzij de hulp van de betreffende afdeling van de gemeente (mevrouw A. van Gelder) recht gezet.... en zitten wij in de molen.

Overigens even contact met haar en een Word versie van dat aanvraagformulier is ook leverbaar (typemachines om een PDF in te vullen hebben de meesten niet meer).

Henk van de Pol
Kortenhoef


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Zonnig Windstil 17º Naar volgende bericht