Rik Jungmann

Douwe van Essen/Rik Jungmann

Gooi- en Eemlander
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Geweld tegen Stoeptegel

Nederhorst den Berg, 31 maart 2005. Op 9 maart kreeg Poste Restante, het dorpshuis van Nederhorst een stoeptegel tegen geweld. Hij is nu al weg.


Voor

Burgemeester Don Bijl plaatste na afloop van de nieuwjaarsreceptie bij de ingang van het gemeentehuis een tegel met daarop het symbool tegen zinloos geweld, het lieveheersbeestje.

Op 9 maart overhandigde wethouder Yvonne Siemons een soortgelijke tegel aan dorpshuis Poste Restante/De Spot in Nederhorst den Berg. De tegel is afgelopen vrijdagnacht echter al weer gestolen schrijft de G&E vandaag.

Willie Das ontdekte de diefstal. Er was een gewone tegel voor in de plaats gelegd. Dat vond zij wel netjes. Maar verder was het een grote puinhoop van pizzadozen en ander afval. Zij deed aangifte bij de politie van de diefstal en ruimde op.


En na


Willie Das

Wille Das heeft nog links en rechts bij jongeren ge´nformeerd of zij wisten waar de tegel was. Ook heeft zij vriendelijk verzocht de tegel even stiekem terug te leggen als hij gestolen werd. Dat heeft echter nog niet mogen baten. Eigenlijk vindt zij dat hij er nog lang heeft gelegen, gezien de problemen met zich vervelende jeugd in Nederhorst.


De wekelijkse nieuwsbrief ZonnigMatige wind12║ Naar volgende bericht