Rik Jungmann

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Wim Reijmerink leeft mee

Wijdemeren, 22 november 2004. Via de Wijdemeerse Webkrant wordt ook overzees meegeleefd met het wel en wee hier. Dat blijkt maar weer uit de reactie van Wim Reijmerink, oud-fractievoorzitter van Algemeen Belang ('s-Graveland) en promiment Ankevener, die vanuit Engeland reageert.

Daaronder de reactie van Douwe van Essen, oud fractievoorzitter van het CDA ('s-Graveland) en fotograaf voor de WWK.

(De redactie gaat aftellen met de reacties, anders bestaat de WWK alleen nog uit reacties en ingezonden brieven over dit onderwerp. Nu nog maximaal drie en dan stoppen wij met plaatsen. Red.)

Reactie

Beste Rik ,

Bij deze onderschrijf ik jouw commentaar m.b.t. Co de Kloet volledig . Zoals iedereen zich herinnert, waren Co en ik geen politieke vrienden en heb ik regelmatig de degens met hem mogen kruisen . Het geeft mij een vieze smaak in de mond als ik zie hoe zijn collega wethouders zich in deze situatie hebben gedragen en geeft aan dat de politieke moraal van een bijzonder laag gehalte is .

Co , bedankt voor alles wat je voor de gemeenschap gedaan hebt en geniet nog een tijd van andere dingen.

Met vriendelijke groet

Wim Reijmerink
Sutton Coldfield UK


Reactie

Geachte redactie,

De reactie van Robby Isral op de column van Rik Jungmann verbaast mij in hoge mate. Wellicht heeft Robby, omdat hij niet zelf bij de raadsvergadering aanwezig kon zijn, niet meegekregen dat de VVD het volstrekt oneens was met de inhoud van de motie van wantrouwen tegen Co de Kloet. Dan stem je toch even later niet vr zo'n motie... Je maakt jezelf volstrekt ongeloofwaardig!

En of je dat nu betitelt als 'misbruik', 'het doel heiligt de middelen' of 'politiek opportunisme' doet weinig terzake. Feit is, dat het vertrouwen in de politiek (en zeker niet alleen door de VVD) die avond weer tot het vriespunt is gedaald.

Douwe van Essen


De wekelijkse nieuwsbrief BewolktWindstil9 Naar volgende bericht