Rik Jungmann

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

DBW reageert op VVD

Wijdemeren, 22 november 2004. Fractievoorzitter René Voigt van Dorpsbelangen Wijdemeren reageert op de reactie van de VVD van vanmorgen.

Reactie

Geachte redactie,

Het persbericht van de VVD-fractie en het standpunt van Robby Israel (voorzitter VVD) vragen om een reactie van mijn kant. Na de raadsvergadering waarin de motie tegen Co de Kloet werd aangenomen, schudden de VVD-raadsleden Els van Hall en Wim Lorjé hem joviaal de hand onder het uitspreken van de woorden: "Het is niet persoonlijk bedoeld hoor Co".

Daarna sprak ik even met ze over hun stemgedrag. Zij zeiden toen: "Je hebt wel gelijk, we hadden inderdaad niet voor de motie moeten stemmen, maar we hebben ook nog een achterban waar we rekening mee moeten houden". Dit alles tegen de achtergrond van de woorden die ik tijdens de raadsvergadering optekende uit de mond van Els van Hall "dat CDA, PvdA en DBL politieke spelletjes spelen".

Wie speelt er politieke spelletjes vraag ik me dan af? De reactie van de VVD-voorzitter is echt walgelijk. Deze man en zijn achterban moeten wel ontzettend blij zijn dat Co de Kloet gedwongen moet stoppen als wethouder. Het genot druipt eraf. Bah.
Er zijn van die momenten dat ik de politiek echt smerig vind en dat ik me schaam er onderdeel van te zijn.

René Voigt
Fractievoorzitter Dorpsbelangen Wijdemeren


De wekelijkse nieuwsbrief BewolktWindstil Naar volgende bericht