... ...

Rik Jungmann

ingezonden brief
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Hilversum ingelijfd?

Wijdemeren, 29 januari 2004. In het Wijdemeren Journaal staat veel Hilversums nieuws. Zo stond er vorig week op de voorpagina, met als aanduiding "regio" een hoofdartikel over twee Kortenhoefse dames die op de hei waren lastiggevallen door loslopende koeien.

Kortenhoefse Heide?

Je kunt redeneren dat het Kortenhoefse dames waren, en dat het dus Kortenhoefs nieuws was. Toch is dat wel een beetje gezocht als het hele artikel gaat over de al lang lopende regionale discussie over de begrazing van de heide en de problemen die voetgangers daarmee soms hebben. Pas aan het eind van het artikel worden de Kortenhoefse dames ten tonele gevoerd.

Ton Vendrig uit Nederhorst den Berg trekt uit al het Hilversumse nieuws in de gemeentekrant van Wijdemeren een andere conclusie. Hilversum is blijkbaar ingelijfd bij Wijdemeren.

ingezonden brief

De Gemeente Wijdemeren is ontstaan uit de vrees dat ooit Loosdrecht of 's Graveland bij Hilversum gevoegd zouden worden.

Bij de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis stonden we in Hilversum.

Wat schetst mijn verbazing bij het zien van het Wijdemerenjournaal waar alleen maar gemeentelijke informatie van Hilversum in staat.

Is Hilversum nu bij de Gemeente Wijdemeren ingelijfd??

Ton Vendrig
Nederhorst den Berg


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht Ga naar het archief
Naar de home-page SneeuwMatige wind2 Naar volgende bericht