Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: Douwe van Essen

Bron: Gooi- en Eemlander


Scoutinggebouwen dicht

Loosdrecht, 28 december 2003. In verenigingsgebouwen in Wijdemeren zit flink de klad. Op 14 december werd aangekondigd dat de gebouwen van scouting Kortenhoef en de muziekverengingen onveilig waren en dicht moesten. In de Gooi van zaterdag stond dat de gebouwen van Scouting Loosdrecht door hetzelfde lot getroffen werden.


Wethouder Bert Nagel (CDA)

Wethouder Bert Nagel (CDA) noemt de toestand van de gebouwen van Scouting Loosdrecht "zeer ernstig". Het zal daarom begin januari dicht gaan.

Beeldend zegt Nagel over het gebouw aan de Laan van Eikenrode dat alles er los zit, wat er vast moet zitten. Hij vertelt dat er druk overleg is met de scouting over de problemen. Een oplossing in de vorm van opknappen of een tijdelijke behuizing heeft hij echter nog niet voorhanden. Begin januari buigt het college zich over de problematiek.

Als je al die berichten over onveilige gebouwen leest die nu plotseling dicht moeten, vraag je je af wat er aan de hand is. Wordt er nu beter gecontroleerd? Is het toeval dat al die gebouwen het nu begeven? Wie had de gebouwen moeten onderhouden? Waarom is dat niet gebeurd? Kon dat niet? Was het te duur? Was het niet zinvol om er geld aan te besteden? Als u het weet, stuur uw reactie naar ons. red.


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

Het archief van 1996 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht