Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Gemeente Wijdemeren


Clubgebouwen dicht

Kortenhoef, 14 december 2003. Eigenlijk was het al bekend, maar de gemeente komt nu zelf met een persbericht dat de gebouwen van Amicitia en BMOL en Scouting Klaas Toxopeus gesloten worden vanwege de veiligheid.

Persbericht

Gebouw scouting per direct Het Akkoord per 1 februari 2004
Gemeente sluit gebouwen aan de Kwakel in Kortenhoef

De technische staat van de gebouwen van de Scouting en Amicitia/BMOL aan de Kwakel in Kortenhoef is dusdanig slecht dat het college heeft besloten deze te sluiten. Dit naar aanleiding van een recente inspectie. Het Scoutinggebouw is per direct gesloten. Het gebouw van Amicitia en BMOL zal op 1 februari 2004 sluiten. Tot die tijd mogen in het gebouw maximaal 50 mensen tegelijkertijd aanwezig zijn.

Het bestuur van de scouting en van Amicitia/BMOL zijn van te voren ingelicht over dit te verwachten besluit van het college. De Stichting Verenigingsgebouw Amicitia BMOL heeft de gemeente verzocht de vloer van het gebouw door de vereniging zelf te laten repareren. Het college wijst dit af omdat het gebouw op meerdere punten instabiel is. Het alleen repareren van de vloer zou niet voldoende zijn.

Alternatieven
De gemeente heeft met de bestuursleden van Amicitia/BMOL overleg gehad over alternatieve tijdelijke locaties. Daarbij zijn verschillende mogelijkheden besproken. De gemeente gaat nu de opties nader onderzoeken.

Subsidie voor jubilerende IJsclub Loosdrechtse Plassen

De IJsclub Loosdrechtse Plassen ontvangt van de gemeente Wijdemeren een jubileumsubsidie. De jubilerende ijsclub viert aankomend weekend het 100-jarige bestaan.


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

Het Wijdemeerse weer:
Regen, regen, regen, 8 graden

Het archief van 1996 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...