Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Wethouders Wijdemeren

Wijdemeren, 30 november 2001. De Gooi weet vanvond te melden dat de verwachtingen zijn uitgekomen over de bezetting van de wethoudersplaatsen in het eerste college van Wijdemeren.

Het was al duidelijk dat Wim Neef (CDA), Yvonne Siemons (DB), Co de Kloet (DB) en Ties Hagen (PvdA) plaats zouden nemen op het pluche. De tweede wethouder van het CDA was nog onbekend. Er werd wel gespeculeerd dat Bert Nagel, nu nog wethouder in Nederhorst, in aanmerking zou komen. Dat blijkt ook zo te zijn.

Het college van B&W.


Otto van Diepen (VVD,
waarnemend burgemeester)

Co de Kloet (DB)

Yvonne Siemons (DB)

Ties Hagen (PvdA)

Wim Neef (CDA)


Geen foto beschikbaar van Bert Nagel (CDA)

Wim Neef wordt de enige full-time wethouder. De ander vier worden part-time wethouders.

Dat betekent voor Esther Luijer (Kortenhoef) en Niek Steenvoorden (Kortenhoef) van het CDA dat zij na 7 maart weer toe kunnen treden tot de gemeenteraad. Op dat moment zullen de wethouders uit de raad gaan omdat Wijdemeren overstapt op het duale bestuursmodel. Hetzelfde geldt voor Mipe van Hattem (Loosdrecht) van DBL en Henk de Kloet (Kortenhoef) van DBG. Deze beiden zullen de fractie van Dorpsbelangen gaan versterken.

Betske van Henten wordt fractievoorzitter van het CDA. Vandaag heeft zij in die hoedanigheid een gesprek gevoerd met wat toen nog de beoogd waarnemend burgemeester was. Inmiddels weten wij dat dat de heer van Diepen is geworden.

Maandagavond zal het nieuwe college van B&W aan de bevolking voorgesteld worden om 20.00 uur in dorpshuis De Dobber op de Meenthof in Kortenhoef. Iedereen is welkom. 


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...