---

Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Voltage naar Kwakel

's-Graveland, 30 januari 2001. In 1994 werd voor het eerst in 's-Graveland gesproken over wat later het "Gebouwenplan" ging heten. Vele varianten kwamen in de loop van de tijd langs. Maar nu gaat het toch mogelijk gebeuren.

De Gooi- en Eemlander meldt vanavond dat jeugdsoos Voltage nog dit voorjaar gaat verhuizen naar een tijdelijk onderkomen aan de Kwakel. Er is een bouwvergunning aangevraagd. Morgenavond krijgt de buurt in de kantine van de gemeentewerf voorlichting over het bouwplan van een semi-permanent gebouw met meerdere ruimten. De avond begint om 20.00 uur. Er zullen vertegenwoordigers van Versa (jeugdwerk), Oranjewoud (adviesbureau) en de gemeente aanwezig zijn.

Het bouwplan is weliswaar in strijd met het bestemmingsplan, maar omdat de gemeente de aanvrager is zal de gemeente mogelijk vrijstelling verlenen. Vanaf volgende week woensdag ligt de bouwaanvraag ter inzage op het gemeentehuis.

Het nieuwe gebouwtje wordt circa anderhalf jaar als jeugdsoos gebruikt. Dan is de nieuwbouw van de echte jeugdsoos gereed en kunnen de Plassenjagers (postduiven) en de konijnenfokverenging hun intrek in het gebouwtje nemen.

Kijk ook hier, hier en hier.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...