WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Blanco en Tegen
Ankeveen, wo 14 maart 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Patrick Kreuning roept iedereen op om wel te gaan stemmen, maar 'blanco' voor de raad en 'tegen' in het referendum voor de sleepwet.

ingezonden brief

Stem blanco en stem tegen de sleepwet

Ik roep iedereen op op 21 maart blanco te stemmen. Als je blanco stemt geef je aan het met geen van de politieke partijen eens te zijn en mogen  de stemmen ook niet verdeeld worden over de partijen.

De huidige coalitie heeft aan het begin van de periode dat zij de touwtjes in handen kregen vol aangestuurd op een fusie met Hilversum, na de actie van Wijdemeren2020 krabbelde het CDA terug, maar toen was de bal al aan het rollen. Nu komen er vanuit het CDA nog wat krokodillentranen, maar ook bij een motie krabbelt het CDA terug.

We stemmen nu dus voor 1 jaar, dan is de fusie een feit, want de provincie weet het allemaal veel beter dan die 'domme' bestuurders uit Wijdemeren, waar de bestuurskracht ver te zoeken is. Ik zou zeggen: laat het provinciebestuur het dan zelf maar helemaal uitzoeken.

Want wie gelooft een gemeenteraad die zich laat gijzelen door een wethouder, of waar men makkelijk terugkrabbelt van eerder opgestarte fusieplannen? Ik heb mijn geloof in de gemeenteraad verloren zodra de plannen van de fusie met Hilversum werden geopenbaard, en dat geloof keert niet terug.

Zeker niet wanneer je een wethouder aanspreekt op het slechte wegdek van het Ankeveense Pad te 's Graveland of het fietspad langs de Leeuwenlaan, en zijn antwoord is: Ik vind het prima zo en ik ga er niets aan doen.

Daarom mijn oproep: Stem allemaal blanco.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief