WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Gratis Volleyballen bij LOVOC
Loosdrecht, di 6 maart 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Loosdrechtse Volleybalclub, bekender als LOVOC, bestaat vijftig jaar en dat wordt gevierd met een cadeautje voor nieuwe leden.

persbericht

Gratis volleyballen bij LoVoC

Het is in september 2019 al weer 50 jaar geleden dat een aantal enthousiastelingen in Loosdrecht de Loosdrechtse Volleybalclub, kortweg LoVoC, oprichtten.  In die 50 jaar hebben heel veel Loosdrechters deel uitgemaakt van deze gezellige en hechte vereniging.

LoVoC is voor velen een tweede thuis geworden. Volleyballen bij LoVoC is altijd meer geweest dan wekelijks een training en een wedstrijd afwerken. En dat geldt na bijna 50 jaar nog steeds. De kracht van LoVoC is dat er altijd oog is voor een goede balans in het prestatie gerichte aspect en de gezelligheid en saamhorigheid die een vereniging moet bieden. Er is dan ook plaats voor iedereen die het leuk vindt om te volleyballen. Of je je nou in het volleybal wil ontwikkelen of gewoon lekker recreatief wekelijks te trainen, iedereen is welkom. En wil je meer? Ook dat kan. LoVoC biedt voldoende mogelijkheden om als lid actief te zijn binnen het verenigingsleven. LoVoC speelt momenteel met de eerste teams bij de dames en heren in de 1e klasse en komt ook uit in de 2e t/m 4e klasse. Er zijn momenteel 10 jeugdteams actief en LoVoC kent ook een mini-afdeling waarin de allerjongsten (vanaf 6 jaar) op speelse wijze het volleybal wordt aangeleerd. De jeugdteams spelen ook wekelijks in competitieverband en de mini’s spelen maandelijks een toernooi. Naast de competitie spelende leden heeft LoVoC twee recreantengroepen, waarvan één voor heren en één gemengde groep.

Bij LoVoC wordt gewerkt met gediplomeerde trainers en wordt geïnvesteerd in leden die ook graag trainer willen worden.  LoVoC kenmerkt zich als vereniging met de laagste contributie in de volleybal-regio. Hiernaast beschikt LoVoC over een gezellige sportkantine in eigen beheer, een soort tweede huiskamer. Een fijne ruimte ook voor de verenigingsactiviteiten die tijdens het seizoen georganiseerd worden, zoals klaverjasavonden, het jaarlijkse verenigingsfeest, een aparte jeugdactiviteiten en het ouder-kind-toernooi. Het seizoen wordt jaarlijks afgesloten met een mix-toernooi. Waarna de start van de zomer wordt ingeluid met het gezelligste volleybalbeachtoernooi in de regio in het derde weekend van juni.

Cadeautje

In aanloop naar het 50-jarig jubileum heeft LoVoC voor nieuwe leden alvast een cadeautje. Wie zich nu aanmeldt als lid volleybalt voor de rest van 2018 gratis. LoVoC heeft momenteel ruimte bij alle leeftijdscategorieën, zowel bij de competitiespelende teams als  recreanten. Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.lovoc.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief