WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Alex Ploeg in Nigtevecht
Nederhorst den Berg, di 6 maart 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 17 maart treedt Alex Ploeg op in Nigtevecht. Voor Bergers en anderen vaart de pont weer om u gratis over de Vecht af te zetten voor de voorstelling.

persbericht

Cabaret: Alex Ploeg op 17 maart in Nigtevecht.

Ook in 2018 blijft de pont onverminderd varen voor de cabaret bezoekers. De afvaart is om 20:00 uur en de oversteek is gratis. Terugvaart in overleg.

Op zaterdag 17 maart komt Alex Ploeg naar het Dorpshuis in Nigtevecht. In de Volkskrant is Alex door honderd deskundigen uitgeroepen tot hét comedytalent van 2018! In 2016 won hij de publieksprijs van Cameretten. De jury prijst zijn grapdichtheid, zelfspot en muzikaliteit: "Veel van zijn verhalen zijn hilarisch. Sommige herken je direct. Andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist".

Hekwerk Theaterproducties, het impresariaat van Youp van ’t Hek, heeft Ploeg afgelopen jaar al ingelijfd. Hij zit nu in “de stal” met onder meer Jochem Myjer, Ronald Goedemondt en Veldhuis en Kemper. Hekwerk zegt: “Ploeg is ontwapenend, hij windt het publiek om zijn vinger, de mensen plakken aan hem als aan Jochem Myjer”. Daarnaast maakt hij deel uit van het roemruchte gezelschap Comedytrain, waar comedians als Najib Amhali, Theo Maassen en Hans Teeuwen groot zijn geworden. Kortom er is wéér een groot talent te zien in het Dorpshuis.

De toegang is € 16,-. Kaarten bij Cha Cha Damesmode in Weesp. Telefonisch reserveren op nummer 0294-252506. E-tickets via de site www.cabaret-nigtevecht.nl. Ook te combineren met diner in de Gasterij van Chaletpark de Vechtoever, voor slecht € 10,- Reserveren op 06-41455924.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Diederick Bulstra
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief