WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Info-avond Isolatie en Energie
Wijdemeren, vr 2 maart 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Maandag organiseert de gemeente Wijdemeren samen met het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket een informatieavond over isolatiemaatregelen.

Energie Coöperatie Wijdemeren

Ook presenteert de Energie Coöperatie Wijdemeren zich daar voor het eerst. De coöperatie wordt gedragen door betrokken bewoners. Inmiddels zijn er de eerste leden, energiecoaches, dorpsambassadeurs, bureauorganisatie, een projectteam voor collectieve energieopwekking en een bestuur.

persbericht

Maandagavond 5 maart 2018
Gemeentelijke informatieavond isolatiemaatregelen
Gemeentehuis Wijdemeren

Op maandag 5 maart organiseert de gemeente Wijdemeren samen met het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket een informatieavond over isolatiemaatregelen. De avond sluit aan bij een lopende kortingsactie.

Op deze avond zal ook de energiecoöperatie Wijdemeren zich voorstellen en haar plannen voor 2018 presenteren.

Isolatie

Wethouder Jan-Jaap de Kloet: “Als gemeente willen we onze inwoners graag verder helpen bij het energiezuinig maken van hun woning. Vooral bij woningen die voor 1980 gebouwd zijn, is er nog veel winst te behalen. Betere isolatie betekent lagere stookkosten en minder vocht- en tochtproblemen. Goede redenen om aan de slag te gaan!”

Informatieavond

Tijdens de informatieavond vertelt het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket over de mogelijke isolatiemaatregelen. De Energiecoöperatie Wijdemeren stelt zich voor en geeft een toelichting op haar plannen voor 2018. Tijdens een bedrijvenmarkt kunnen aanwezigen kennismaken met ondernemers die de isolatiemaatregelen uitvoeren.

10% korting

De informatieavond sluit aan bij een lopende kortingsactie voor isolatiemaatregelen. Tot en met 31 maart 2018 krijgen particuliere woningeigenaren via het Duurzaam Bouwloket 10 procent korting op de vierkantemeterprijs voor spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloer- en bodemisolatie.

Informatie en aanmelden

De avond vindt plaats op het gemeentehuis Wijdemeren (Rading 1, Loosdrecht) en start om 19.30. Meer informatie en aanmelden kan via www.wijdemeren.nl/informatieavondisolatie.

Kennismaken met de Energiecoöperatie Wijdemeren!

Graag nodigen wij u uit om kennismaken met de energiecoöperatie Wijdemeren.
Afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan de opbouw van de coöperatie en het team.

De coöperatie wordt gedragen door betrokken bewoners. Inmiddels hebben we de eerste leden, energiecoaches, dorpsambassadeurs, bureauorganisatie, projectteam voor collectieve energieopwekking en bestuur. Wilt u ook meewerken? U bent van harte welkom!

Onze speerpunten zijn energiebewustzijn, energiebesparing en energieopwekking. Word u lid dan kunt u ook een afspraak maken met een energiecoach voor een (gratis) gesprek bij u thuis.

Wilt u meer weten over de Energiecoöperatie Wijdemeren? Kijk dan op de website. We zijn ook op zoek naar voorbeelden van energiezuinige of energieneutrale huizen. Kent u voorbeelden dan horen/zien we dat graag! We verzamelen de voorbeelden op het platform energietransitie Wijdemeren.

Contactpersoon: Anne-Marie Poorthuis, info@energiecooperatiewijdemeren.nl.
telefoon: 06-12395394

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief