WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ankeveense Agenda Online
Ankeveen, ma 1 januari 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Er is een Ankeveense agenda gerealiseerd waarin alle Ankeveense verenigingen en organisaties de data van hun evenementen kunnen plaatsen.

ingezonden brief

Beste Ankevener en/of geïnteresseerde,

Een paar uur geleden is een nieuw jaar aangebroken. Natuurlijk wens ik je een gezond 2018 met veel mooie en gezellige (Ankeveense)activiteiten.

Om het jaar nog leuker te maken kan ik je melden dat er inmiddels op internet een eigen Ankeveense agenda staat. Bruisend Ankeveen en de Dillewijn hebben een beetje aan de kar getrokken en Roy Blokker heeft hem gerealiseerd. Dank je wel Roy!

Alle Verenigingen en andere belanghebbenden hebben een inlogcode gekregen om de verenigings-eigen-afspraken erin te zetten. Alle verenigingen hebben een eigen kleur, zodat ze in de planning gemakkelijk te herkennen zijn.

Het is verder aan de verenigingen zelf om hun (Ankeveense) afspraken erin te vermelden en om bij het zoeken naar een datum voor een activiteit of evenement even de agenda te raadplegen of er op je gekozen "concept"datum niet al een afspraak in de Ankeveense agenda staat, waar je mogelijk elkaar in de weg zit voor het krijgen van publiek en parkeerruimte kan dan ook nog een item zijn.

De agenda is te vinden op www.ankeveenseagenda.nl

Links bovenin via de pijltjes kun je kiezen voor een volgende of vorige periode. rechts bovenin voor een week of maandoverzicht. Het getal (bv 20 of 16) wat voor sommige afspraken staat is de begintijd van de activiteit. Klik op een afspraak en je ziet meer gegevens over het genoemde item.

Als je (verenigings)afspraken mist in de agenda, spreek dan eerst je eigen bestuur er op aan. Als je verenigings-overstijgende vragen hebt of suggesties stuur die dan naar:

info@ankeveenseagenda.nl

Veel plezier en succes met de agenda in een fijn 2018.

Met vriendelijke groet,

Tiny Beemsterboer

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief