WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ode aan Muziekhelden
Ankeveen, di 27 februari 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdag 10 maart treden Erwin van Ligten en Beatrice van der Poel op in de Dillewijn in Ankeveen met nummers van artisten van de 27 Club.

persbericht

Theater De Dillewijn : Ode aan muziekhelden in "Forever 27"
Zaterdag 10 maart 2018 , aanvang 20:15 uur

Het afgelopen seizoen maakte Erwin van Ligten grote indruk bij ons met zijn waanzinnige gitaarspel toen hij optrad met Micheline Van Hautem. In Forever 27 brengt hij, samen met zangeres Beatrice van der Poel een ode aan de ’27 Club’: musici die allen op 27-jarige leeftijd overleden: Janis Joplin, Jim Morrison, Brian Jones, Kurt Cobain, Jimi Hendrix, Amy Winehouse, Jeff Buckley, Robert Johnson, e.a.

De muzikanten, die stierven op 27 jarige leeftijd, inspireren nog steeds en spreken voor velen tot de verbeelding. Zo ook voor Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten (beide 27+) die er voor gekozen hebben een programma samen te stellen met songs van deze club 27, en daarmee de theaters in te gaan. Zowel de verhalen achter de muzikanten als hun muziek zijn geweldige bouwstenen voor een inspirerend theaterconcert.

Erwin en Beatrice interpreteren de songs op een eigen manier, waarbij het karakter en herkenbaarheid van het stuk bewaard blijft, maar de muziek een extra dimensie krijgt door het creatieve bluesy gitaarspel van Erwin en de warme gloedvolle stem van Beatrice. Forever 27 is een uniek concept dat qua bezetting klein is, maar muzikaal zeer groots.

Door de intieme ambiance, de verhalen die verteld worden en het prachtige subtiele gitaarspel en soulvolle zang is Forever 27 een blijvende herinnering en hommage aan de fantastische musici die te vroeg afscheid namen en daarmee altijd jong blijven!

Zaterdag 10 maart 2018. Aanvang: 20.15 uur. Kaarten: € 18,00 via www.dedillewijn.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief