WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wereld Kankerdag bij Viore
Wijdemeren, za 3 februari 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Ook bij Viore in Hilversum is het morgen Wereld Kankerdag. In het kader van deze dag worden er in het land tal van activiteiten georganiseerd.

persbericht

Geef een glimlach cadeau

Op zondag 4 februari is het Wereld Kankerdag. In het kader van deze dag worden er in het land tal van activiteiten georganiseerd. Ook bij Viore, het centrum voor mensen die leven met kanker dat gevestigd is in Hilversum, laten we deze dag niet ongemerkt voorbijgaan.

De stichting Look Good Feel Better organiseert samen met ruim 300 schoonheidsspecialisten in februari opnieuw de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. Deze actie duurt de hele maand februari, en is bedoeld voor mensen bij wie de laatste medische behandeling minder dan 6 maanden geleden is.

Geef een glimlach

Mary Faber is als schoonheidsspecialiste verbonden aan Viore, en heeft veel ervaring met huidverzorging bij cliënten met kanker. Zij doet graag mee met de actie van Look Good Feel Better: “Het mooie van dit verwenmoment is dat je tijdens de behandeling het zelfvertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om iemand weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met ‘Geef een glimlach cadeau’.”

Een gratis verwenmoment

Elke donderdag in de maand februari is het mogelijk je aan te melden voor een gratis verwenmoment. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl. Of stuur een mail naar Viore: programma@viore.org.
Ken jij iemand met kanker? Attendeer haar of hem dan op deze actie en geef een glimlach cadeau!

Over ‘Geef een glimlach cadeau’

De campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.

Bij Viore staan de deuren op het Oostereind 115 open op alle weekdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een (telefonische) afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld levensvragen, opbouwen na kanker en de impact op naasten. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

Oostereind 115, 1212 VH Hilversum.
Tel. 035-6853532 info@viore.org

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief