WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
NdB: Knus en Wereldvreemd
Nederhorst den Berg, vr 20 oktober 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Nederhorst den Berg is 'een knus dorpje, maar erg wit en een beetje wereldvreemd' :aldus een actrice (T. Jess) die er woonde, maar vluchtte.


Knus, maar wereldvreemd.

Onderstaand bericht kwamen wij afgelopen week tegen op internet op de website Mediacourant.nl. De in 1967 in Karlsruhe geboren Mevrouw T. Jess was afgelopen week the talk of the town nadat zij Nederhorst den Berg gebasht had.
Nederhorst den Berg vindt zij "een beetje wereldvreemd". Wie Googelt op "Tanja Jess Nederhorst" vindt een hele serie berichten, o.a. een video van Powned die reacties ging peilen in Nederhorst den Berg. (Die niet allemaal even knus zijn.) Ook Geenstijl.nl deed een duit in het zakje. Naar verluidt woont mevrouw Jess inmiddels in Almere, de stad van "hele normale hardwerkende mensen" 1), en zitten haar kinderen daar (volgens GeenStijl.nl) op de Vrije School.

1) Citaat van de premier bij de presentatie van het de afgelopen zeven maanden voor "hele normale hardwerkende mensen" in elkaar geplakte en geknipte regeringsakkoord. Waarbij o.a. het kroonjuweel "referendum" dood werd verklaard, maar het al in de prullenbak belande D66-kroonjuweel "gekozen burgemeester" weer werd opgevist, afgestoft en opgepoetst. Maar dat terzijde.

bericht op Mediacourant.nl

www.mediacourant.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
mediacourant.nl
foto
mediacourant.nl
auteur
mediacourant.nl
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief