WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Nederhorst on Ice Open!
Nederhorst den Berg, di 21 november 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De opening van Nederhorst on Ice wordt vrijdag om 20.00 uur verricht door Lucille Werner. Het schaatsfeest is dit jaar voor het 10e seizoen.

We starten met alle kinderen om 19.00 uur vanaf het plein aan de Voorstraat en gaan in parade naar de tent, waar de opening om 20.00 uur zal plaatsvinden. De kinderen mogen die avond gratis schaatsen.

persbericht

Tien Jaar Nederhorst on Ice

Nederhorst on Ice is een overdekte kunstijsbaan, met écht ijs! Elke zaterdagavond Disco-on-Ice, lekker uit je dak gaan op het ijs met de beste muziek, rook, discolichten en de beste DJ's van Enjoy-entertainment!

 Wifi is gratis en  entree tot de horeca ook, dagkaart is € 8,- en schaatshuur is bij de prijs inbegrepen, handschoenen zijn verplicht. (Kinder)partijtjes zijn mogelijk. We zijn een actieve ijsclub met ruim 300 vrijwilligers en heel veel vaste, trouwe sponsors, waardoor we dit jaar voor alweer de 10e keer deze ijsbaan neer kunnen zetten.

Nederhorst on Ice is een begrip in Nederhorst den Berg en omstreken. Elke dag tot de kerstvakantie komen er scholen schaatsen voor een kleine vergoeding. In de kerstvakantie zijn we de hele dag open. Ons motto is jong en oud verbinden;

Elk jaar organiseren we voor de ouderen met een zorgindicatie in de horeca een kerstdiner i.s.m. Amaris. Deze middag/avond worden we geholpen door groep 8 van de plaatselijke Jozefschool. Ook is er een 50+ bingo, een kinder- en muziekbingo  Elk jaar op zondag starten we met ons plaatselijk shantykoor Op de Ree.

De laatste zaterdagavond eindigen we met het Spakenburgs Visserskoor. Volg ons op FB, Instagram of twitter en/of check de website voor al onze activiteiten en het complete programma.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief