WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
OLib verkiesbaar op 21 maart!
Wijdemeren, za 18 november 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

OLib, met Robby Israel en Martin Vuyk, doet mee aan de Wijdemeerse gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart volgend jaar.

persbericht

O-Lib doet definitief mee met de
gemeentelijke verkiezingen op 21 maart

Het is nu zeker dat Robby Israel en Martin Vuyk meedoen met de Wijdemeerse gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart volgend jaar.

Samen vormen ze in de huidige raad de tweemansfractie O-Lib (Onafhankelijk Liberaal) Wijdemeren. Begin dit jaar hebben ze zich losgemaakt van de VVD vanwege de kwalijke manier waarop de VVD-top met de veelvuldige integriteitsschendingen binnen de partij omging.


Links Martin Vuyk, rechts Robby Israel
Foto: Douwe van Essen

“Deze gemeenteraad kan wel wat realiteitszin gebruiken” stelt Robby, wijzend op de kwalijke manier waarop een groot deel van de raad is omgegaan met het fusie-vraagstuk. “…en die gaan wij zeker leveren.” vult Martin hem aan. Nu duidelijk is dat een fusie onvermijdelijk is, zal er hard gewerkt moeten worden om de Wijdemeerse kernen hier op de juiste wijze doorheen te loodsen.

O-Lib staat voor een heldere aanpak van zaken, waarbij niet een ideologie leidend is, maar voor elk raadsstuk een rationele afweging geldt (kan het, mag het, is het goed voor de inwoners én is het betaalbaar) op basis van liberale beginselen. Inmiddels is er een groeiende groep mensen die zich bij hen aansluit om O-Lib verder vorm te geven. Heeft ook u interesse, neem dan a.u.b. contact op via www.olib.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Douwe van Essen
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief