WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Hermitage Kwartet in Willibrord
Nederhorst den Berg, ma 6 november 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het Hermitage kwartet brengt op 11 november in de intieme sfeer van de Willibrordkerk wederom haar topkwaliteiten ten gehore.

persbericht

Hermitage Kwartet terug in de Willibrordkerk!

Na het enorme succes in het vorige seizoen, is de organisatie van Concerten op de Berg er trots op dat het Hermitage kwartet op 11 november in de intieme sfeer van de Willibrordkerk wederom haar topkwaliteiten ten gehore brengt!

Dit Ensemble is sinds 2015 hét vaste festivalkwartet van het Peter de Grote Festival te Groningen. Het kwartet staat ook op veel andere podia voor kamermuziek.
Het Hermitage Kwartet kent een mooie mix van ervaren en jonge musici:  Jacobien Rozemond (viool) en Francien Schatborn (altviool) zijn reeds bijzonder gerespecteerde musici in het Nederlandse muziekleven. Beiden vervullen een aanvoerderspositie in topensembles van Nederland (Amsterdam Sinfonietta en het Radio Filharmonisch Orkest) en staan daarnaast met diverse grote solisten en kamermusici op nationale en internationale podia.

Floor Le Coultre (viool) is met onderscheiding afgestudeerd aan het conservatorium van Den Haag en heeft al vele prijzen op haar naam staan. De Canadese William McLeish (cello), die in Canada al opviel door zijn enorme kwaliteiten als solist en kamermusicus, studeerde in het najaar van 2016 af bij de befaamde cellopedagoog Michel Strauss in Den Haag.
De musici hebben voor het concert van 11 november een geweldig programma samengesteld! U kunt genieten van een strijkkwartet van Haydn, een strijkkwartet van Beethoven (Op. 18 nr.4) en tot slot het schitterende strijkkwartet van Ravel.

Informatie

Waar: Willibrordkerk, Kerkstraat 30, 1394 CXNederhorst den Berg,
Informatie: 06 - 249 711 71
Wanneer: 11 november 2017
Aanvang: 20.15, zaal open 19.45 uur
Entree: € 17,50 incl. programmaboekje, koffie/thee in de pauze en een drankje na afloop
Zie ook: www.concertenopdeberg.nl

Kaarten

U kunt kaarten kopen bij Brinkers Mode en Lingerie, Dammerweg 1. De kaarten kosten € 17,50 per stuk, inclusief programmaboekje, koffie/thee in de pauze en een drankje na afloop. U wordt verzocht contant te betalen, pinnen is helaas niet mogelijk.
U kunt ook kaarten bestellen via de website. Als u via de website kaarten bestelt, liggen deze 30 minuten voor aanvang van het concert op naam klaar bij de ingang van de kerk.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief