WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Geen goed Woord
Ankeveen, ma 6 november 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Patrick Kreuning uit Ankeveen heeft geen goed woord over voor de vader en zoon van W. uit Loosdrecht die vorige week voor de rechter stonden.

ingezonden brief
4 november 2017

Vrijspraak gevraagd door advocaat

Vandaag vroeg de advocaat van Walter van W en diens zoon Casper van W vrijspraak aan het hof. De heren hielden vorig jaar in Loosdrecht een straatrace en dat koste de 19 jarige Fleur het leven.

Volgens de advocaat is er geklungeld door de politie, de bloedproef zou niet goed zijn uitgevoerd, getuigenverklaringen zouden niet kloppen en de berekende snelheden deugen ook niet volgens de advocaat. Hooguit was er te hard gereden. Fleur had beter moeten uitkijken. De eis van het hof respectievelijk is 5 en 3 jaar tegen vader en zoon.

Vader en zoon toonden ook geen enkel berouw, het enige dat ze interesseert is dat hun leven sindsdien op zijn kop staat. Collega's van de zoon willen niet meer met hem werken bij Transavia en het huis van de vader is met eieren bekogeld.

Eigen rechter spelen is natuurlijk niet goed, maar als zoiets in een kleine gemeenschap, en dat zijn onze dorpen, gebeurd, dan is het logisch dat de gemoederen hoog oplopen.

Dat de heren geen berouw tonen en de advocaat met allerlei larie en apekool het gehele proces onderuit probeert te halen, dat toont dat de heren geen enkel greintje respect en fatsoen hebben. En waar heeft die advocaat zijn diploma's vandaan? Gewonnen bij de staatsloterij?

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief