WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Te Land en Ter Zee
Loosdrecht, wo 10 mei 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Te Land en Ter Zee is een event waarbij ruim 50 gezinnen met zieke of gehandicapte kinderen in Loosdrecht een dag lang getrakteerd worden.

persbericht

Goedemorgen,

Te Land & Ter Zee is een geweldig leuk event in Loosdrecht op zaterdag 19 juni waarbij ruim 50 gezinnen met ernstig zieke of gehandicapte kinderen naar Loosdrecht komen om daar een dag lang getrakteerd te worden op het meerijden in fantastische sportwagens (ondermeer Porsche, Ferrari, Lamborghini, McLaren). Na een mooie rit van ca. 1,5 uur door de omgeving van Hilversum/Baarn/Lage Vuursche krijgen de gezinnen en kinderen een lunch aangeboden, waarna we allemaal aan boord gaan van een flinke vloot van sloepen om afsluitend nog een dik uur te varen op de Loosdrechtse Plassen.

Op de lokatie bij De Dikke Muis, die meteen aanboden om dit jaar gastheer te zijn, kunnen de kinderen tussendoor spelen op een groot luchtkussen, kijken bij de fraaie auto’s, poffertjes en frietjes eten of heerlijk in het zonnetje zitten op het terras.

Dit jaar wordt Te Land & Ter Zee mede mogelijk gemaakt door:

De Dikke Muis
SUBGMT Horloges
Poffertjes On Tour
Bakkerij Het Stoepje
YESSS Electrical
En nog 10 andere particulier sponsors!

Je vindt alle info voor de 2017 Editie op Facebook.

Als er mensen die zijn die over een echte sportauto beschikken (zoals hierboven genoemd) en graag mee willen rijden, kunnen ze zich aanmelden bij info@dagmeteenlach.nl
Daarnaast lijkt het ons erg leuk als mensen uit de omgeving komen kijken en ze een drankje komen doen op het terras van De Dikke Muis (op eigen kosten).

Met lachende groet,
Jacco Brand

www.dagmeteenlach.nl
Facebook

email: jacco@dagmeteenlach.nl
twitter: @Dag_MetEen_Lach
instagram: www.instagram.com/dagmeteenlach

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Kilian Creations
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief