WIJDEMEERSE WEBKRANT
NM organiseert Concert
's-Graveland, do 20 juli 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op vrijdag 8 sep. 2017 organiseert NM het concert Buitenklanken met violist Tomsz Plusa in De Veltschuur op Schaep en Burgh in 's-Graveland.

persbericht

Buitenklanken Concert

Vrijdagavond 8 september 2017 organiseert Natuurmonumenten het concert Buitenklanken in De Veltschuur op de buitenplaats Schaep en Burgh aan Noordereinde 60 in ’s-Graveland.


Tomasz Plusa

De afgelopen jaren hebben al veel musici het concert op hun eigen wijze ingevuld. Dit keer is het de beurt aan Tomasz Plusa en zijn trio met Oude Muziek. Een concert met prachtige 18e
eeuwse muziek. Het geluid van viool, cello en viola da gamba gaan uitstekend samen met de sfeer van de nazomer in deze sfeervolle locatie middenin de natuur.

Het trio speelt onder meer de grootse vioolsonates van Johann Georg Pisendel; ingewikkelde vioolsonates met een vrije expressie. Aan het eind van het concert spelen ze een verrassende
uitsmijter. Uitvoerenden zijn Tomasz Plusa viool, Earl Christy, luit en theorbe, en Israel Castillo, viola da gamba. Aanvang van het concert  is om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open
en ontvangt Natuurmonumenten u met een gratis kopje koffie. In de pauze en na afloop is er gelegenheid voor een drankje. Het concert duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Vervlogen tijden

De 's-Gravelandse Buitenplaatsen kennen een rijk verleden. De prachtige buitenhuizen en fraai aangelegde tuinen en parkbossen vormen al vanaf de gouden eeuw het decor voor intieme
concerten. De rijke bewoners genoten hiervan met hun vrienden en familie. Tijdens het concert Buitenklanken kan iedereen dit gevoel beleven.

Kaarten kunt u bestellen via natuurmonumenten.nl/buitenklanken of via de ledenservice van Natuurmonumenten 035-655 9955.

Adres: De Veltschuur achter Schaep en Burgh Noordereinde 60, 1243 JJ ’s-Graveland

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief