WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Steun voor Viore
RegioGV, za 4 februari 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Viore, het centrum voor mensen die leven met kanker, kreeg van de patiënten van vertrekkend huisarts Trudy Seldenrijk een bijdrage van 3100 euro.

persbericht

Patiënten van vertrekkend huisarts Seldenrijk steunen Viore

Huisarts Trudy Seldenrijk nam op 21 januari afscheid van haar praktijk aan de Neuweg in Hilversum. Velen hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om persoonlijk afscheid te nemen of hebben een kaartje gestuurd.


Trudy Seldenrijk

“In 26 jaar maak je heel wat mee “aldus Trudy Seldenrijk.” Ik wil mijn patiënten bedanken voor de mooie en ontroerende herinneringen, en het vertrouwen dat zij in mij hebben gesteld” De huisarts vroeg aan haar patiënten in plaats van een persoonlijk cadeau om een bijdrage te geven voor de dag `Bewust bewegen’ die Viore op zaterdag 8 april organiseert voor mensen die leven met kanker. “In onze huisartsenpraktijk stimuleren wij het bewegen bij patiënten, ook als ze kanker ontwikkelen. De activiteiten van Viore sluiten daar heel goed op aan”, meldt huisarts Trudy Seldenrijk.

Viore is natuurlijk heel blij met de giften en de aandacht. “Geweldig, er is al ruim € 3.100,- overgemaakt!  We weten dat bewegen -ook bij kanker- zo enorm belangrijk is. Daarom gaan we deze dag organiseren”, zegt Viores directeur Miranda van den Eijnden. “Ook na 8 april zullen wij diverse bewegingsactiviteiten in ons uitgebreide programma opnemen”.

Bij Viore staan de deuren op het Oostereind 115 open op alle weekdagen tussen 10 en 16 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een afspraak maken voor (gratis) individuele gesprekken over bijvoorbeeld kanker en bewegen, kanker binnen het gezin en je leven weer opbouwen na kanker. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

Oostereind 115, 1212 VH Hilversum.

Tel. 035-6853532 info@viore.org

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief