WIJDEMEERSE WEBKRANT
Nieuws van DorpsBelangen
's-Graveland, do 7 december 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

In de krant van vanmorgen verwijst Ronald Frisart in zijn analyse naar een stukje van DorpsBelangen in huis aan huis blad de Triangel van vorige week.

Omdat niet iedereen in Wijdemeren het 's-Gravelandse huis aan huis blad "De Triangel" ontvangt, plaatsen wij hieronder het (anonieme) stuk Nieuws van DorpsBelangen in aanvulling op het krantenartikel. Ronald Frisart belde alle hoogwaardigheidsbekleders binnen DorpsBelangen en de uitgever van de Triangel om uit te vinden wie de schrijver is, maar niemand wist wie onderstaand stuk namens DB gepubliceerd had.

De journalist die zich met een "klemmend betoog" bemoeide met de besluitvormng was uw WWK redacteur, die op 15 november voor het eerst (en hopelijk het laatst) in sprak inzake de rechtsongelijkheid die ontstond bij de afhandeling van de revindicatiezaken door de gemeente Wijdemeren.

Overigens, wij plaatsen geen anonieme inzendingen, maar in dit geval doen wij dat wel, omdat de afzender ontegenzeggelijk DorpsBelangen is. Helemaal anoniem is dat dus niet. Red. WWK

Triangel 24-29 november 2017

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
GE, Triangel
foto
---
auteur
Rik Jungmann/?
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief