WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vierde Seizoen De Dillewijn
Ankeveen, do 31 augustus 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Dillewijn in Ankeveen start het vierde seizoen op 16 september met een voorstelling van Jan Rot en Marjolein Meijers, getiteld An en Jan!

persbericht

Theater De Dillewijn draait al 3 jaar! En hoe.

Theater De Dillewijn in Ankeveen bestaat nu 3 jaar en gaat haar 4e seizoen in! Wat begon als een ongewis avontuur is in korte tijd uitgegroeid tot een succesvol theater en een niet meer weg te denken culturele hotspot in Wijdemeren.

Dit bijzondere initiatief, dat tot stand gekomen is door de inventiviteit en noeste arbeid van vele inwoners van Ankeveen en omstreken, gaat een mooie toekomst tegemoet!
Theater De Dillewijn streeft in alle opzichten naar kwaliteit. In optredens, concerten, kindervoorstellingen, maar ook in aankleding, sfeer en de speciale aandacht en zorg voor artiesten en publiek.
Met ruim 30 voorstellingen per jaar, film, een multidisciplinaire expositie en vele andere activiteiten, waaronder huwelijken, rouwbijeenkomsten, schoolmusical en verhuur voor feestelijke en zakelijke gelegenheden, staat Theater De Dillewijn op de kaart. Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar het theater en dit resulteerde de afgelopen 2 jaar in een gemiddelde stoelbezetting van 80%.
Bezoekers komen uit heel Wijdemeren en wijde omgeving. Wat dit resultaat zo bijzonder maakt is dat dit gerealiseerd is zonder structurele subsidie en met uitsluitend de inzet van zo'n 75 vrijwilligers.
We starten het nieuwe seizoen met een nieuw en zeer inspirerend bestuur.

In de afgelopen 3 jaar traden in Theater De Dillewijn vele nieuwe, gevestigde en verrassende toptalenten voor het voetlicht. Zo waren daar o.m. Lenny Kuhr, Louise Korthals, Eric Vloeimans, Jan Rot, Her Majesty, Mathilde Santing, Debby Petter, Pearl Jozefzoon, The Ploctones, Denise Jannah, Ronald Snijders, Michiel Borstlap, Leonie Meijer, Sandra van Nieuwland, Sherry Dyanne, Micheline Van Hautem, Leonie Jansen, Peter Faber en Eric Vaarzon Morel.

Voor het komende seizoen 2017/2018 staan er wederom prachtige artiesten op het programma: o.m. Jan Beuving, Estafest, Theo Nijland, Johan Goossens, Peter Faber, Ida van Dril, Jeroen Zijlstra, Erwin van Ligten, Cor Bakker, Gerard Alderliefste en de Jan Akkerman Band. Daarnaast een zeer uniek project met de acteur Abdelhadi Baaddi. Ook het Bussumse gezelschap Theater Draad komt een bijzonder evenement verzorgen. Een swingende serie popconcerten wordt onder de naam Bultpop opgedragen aan de veel te vroeg overleden Ankevener Henk Bezemer. Dit najaar staat er tenslotte weer een prachtige nieuwe expositie op stapel, ditmaal onder het thema 'L!cht', met zeer inspirerende kunstenaars uit diverse disciplines.

Het nieuwe seizoen start op 16 september met een voorstelling van Jan Rot en Marjolein Meijers, getiteld An en Jan! Graag brengen wij theater De Dillewijn en haar nieuwe programma nog eens onder de speciale aandacht van uw lezers.

www.dedillewijn.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief