WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Taalcafé: Leer Nederlands!
Nieuw Loosdrecht, za 26 augustus 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op woensdag 6 september start het Taalcafé in Bibliotheek Gooi en meer vestiging Loosdrecht. Op 6 september is er ook een Digicafé.

persbericht

Taalcafé 6 september

Op woensdag 6 september start het Taalcafé in Bibliotheek Gooi en meer vestiging Loosdrecht.

Evenals andere vestigingen van Bibliotheek Gooi en meer begint bibliotheek Loosdrecht nu met een Taalcafé. De start vindt plaats op woensdag 6 september om 10.00 uur. Vanaf dan is er wekelijks een Taalcafé van 10.00-11.30 uur.

Het doel van het Taalcafé is dat deelnemers op een ontspannen manier de Nederlandse taal oefenen samen met vrijwilligers.

Taal leer je niet uit een cursusboek, taal leer je door mensen te ontmoeten die de taal spreken, door samen de krant te lezen, door voor te lezen aan elkaar, door verhalen te vertellen.

En als er een plek is om elkaar te ontmoeten en de taal te leren, dan is het de bibliotheek, waar zoveel informatie en leesmateriaal voor handen is op elk niveau van taalontwikkeling!!
Dus bent u of kent u iemand die extra ondersteuning of ervaring kan gebruiken met het spreken van de Nederlandse taal; kom naar het Taalcafé.

Deelname is kosteloos.

Waar?

Tjalk 41
1231 TT Loosdrecht
035 - 58 254 88
loosdrecht@bibliotheekgooienmeer.nl


Woensdag 6 september van 10.00-12.00 uur Digicafé in Bibliotheek Gooi en meer vestiging Loosdrecht met raad en daad bij digitale problemen.

Tijdens een Digicafé kunt u gewoon binnenlopen met vragen over de PC, tablet, e-reader of smartphone. Iedereen kan en mag elkaar helpen. Dat is de bedoeling van deze ochtenden.
De Digicafés worden georganiseerd in samenwerking met SeniorWeb.

Iedereen is van harte welkom, de entree is vrij!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief